Woonhuis Warnsveld

2011

PinterestFacebookLinkedIn
PinterestFacebookLinkedIn
PinterestFacebookLinkedIn
PinterestFacebookLinkedIn
PinterestFacebookLinkedIn
PinterestFacebookLinkedIn
PinterestFacebookLinkedIn
PinterestFacebookLinkedIn
PinterestFacebookLinkedIn

Woonhuis Warnsveld

particulier, stucwerk, warnsveld, woonhuis

/
Woonhuis
Warnsveld

Woonhuis Warnsveld

Het betreft een particuliere woning aan de Kozakkenlaan te Warnsveld. De Kozakkenlaan is een “groene” straat met vrijstaande woningen, hoofdzakelijk uit de 60’er jaren. De straat is gedateerd en aan vernieuwing toe, hier en daar zijn er al nieuwe invullinkjes gerealiseerd, maar de straat vraagt om een echt nieuwe impuls.

 

We hebben gekozen voor een volume die meegaat in de ronding van de straat, een gesloten kant aan de straatzijde (tevens het Noorden) en een open kant aan de privé tuinzijde. De ronde zijde aan de voorkant van de woning loopt mee met de richting van de straat. De donkere stuclaag aan de voorzijde is een ornamentele invulling t.b.v. de vlakverdeling. De achterzijde is de verblijfszijde met overkappingen en een veranda gericht op de diepe tuin en zon. Dus veel veel licht en voor het grootste gedeelte natuurlijke zonwering.