Woonhuis Oldenzaal

2015

PinterestFacebookLinkedIn
PinterestFacebookLinkedIn
PinterestFacebookLinkedIn
PinterestFacebookLinkedIn
PinterestFacebookLinkedIn

Woonhuis Oldenzaal

glas, oldenzaal, particulier, stucwerk, woonhuis

/
Woonhuis
Oldenzaal

Woonhuis Oldenzaal

Op een parkachtige locatie van een voormalig landgoed aan de Haerstraat is een moderne villa ontworpen. De voorgevelrooilijn ligt ver van de gemeentegrens. De gemeentegrens is afgebakend met rododendrons. Daarom is hier de eetkeuken met een veranda gesitueerd. De veranda krijgt ondermeer haar licht via een beloopbare glasplaat op het terras van de eerste verdieping.

De zitkamer kijkt zowel op de voor- als achtertuin en is middels een vide verbonden met de eetkeuken. De studeerkamer en slaapkamer zijn op de achtertuin met monumentale bomen gericht, met absolute privacy. De gevels bestaan uit glas, aluminium kozijnen, antraciet metselwerk en stucwerk. De woning is bijzonder energiezuinig.